Skip to main content

PussiHukat voittivat vauhdilla

Juhana Melkkilän tekee korin hienon läpiajon jälkeen.

PeU-Basketin runkosarjan kakkossija on varma, vaikka sunnuntain kotiottelu PussiHukka Junioreja vastaan päättyi perniöläisten tappioon 55-75.

PussiHukat oli joka jaksolla parempi viimeistä lukuun ottamatta. Vieraiden vauhti oli alusta asti kova, numero ykkönen Samatar  Abokar tuntui ehtivän joka paikkaan.

PeU-Basketin Oskari Raute oli hyvässä vedossa, kuudesta kolmosesta upposi neljä.

Toisen jakson lopulla kentällä oli selvää hermoilua kummankin puolen. Neljännen jakson neljännellä minuutilla hermo petti useammalla pelaajalla kummassakin joukkueessa. Tuomarit pohtivat aikansa, ja peli jatkui vapaaheittojen jälkeen. Myös yleisö otti osaa tilanteeseen, arvostelemalla tuomareita.

Ensi sunnuntaina PeU-Basket matkustaa Lappeenrantaan runkosarjan viimeiseen otteluun. Samalla kierroksella ratkeaa perniöläisten puolivälierävastustaja.

Perniöläisten pisteet sunnuntaina: Saku Ahonen 7, Trenton Thompson 9, Leevi Taimela 6, Juhana Melkkilä 6, Sami Himberg 1, Oskari Raute 14, Jussi Savolainen12.

Välieräotteluiden pelipäivän ja pelipäivät selviävät runkosarjan päätyttyä.