Skip to main content

Pohjatyö vaaleihin tehtiin marketin tiskillä

Mikko Lundenin puhelin ei ehtinyt vaalien jälkeen jäähtyä; viestiä ja puhelua tuli koko ajan.Hyvä, että Mikko Lundén ei ole opetellut kahvia juomaan.Se nimittäin jäähtyisi, kun mies saa tämän tästä nousta salolaisen kahvilan pöydästä ottamaan vastaan ohikulkijoiden onnitteluja. Kädenpuristajia riittää ja puhelimessa odotti vielä maanantaina iltapäivällä purkamistaan satoja viestejä.

Salolainen Mikko Lundén valittiin sunnuntaina kansanedustajaksi perussuomalaisten riveistä 4504 äänellä .Ensin tuli tieto varasijalle noususta, sitten läpimenosta.
–Kyllä siinä volyymi nousi.

Politiikkaan Lundenin innosti Jouko Laxell, joka puhui miehen kymmenisen vuotta sitten ensin Salon kuntapolitiikkaan kokoomuksessa. Puolue vaihtui ja ympyrät kasvoivat ja ensi tiistaina alkaa työ Arkadianmäellä. Mikko Lundén vetää K-marketia Somerolla ja tuli sitä ennen salolaisille tutuksi K-Citymarketista. Lundén uskoo tuttuuden olleen vaaleissa etu. 
–Liikkeessä sitä on ihmisten keskellä koko ajan ja kuulee esimerkiksi maatalouden asioita. Ei ole haitannut kauppaa, vaikka vetäjä on politiikassa aktiivinen.

Maatalous onkin yksi Lundénin huolista; miten käy suomalaisen viljelijän ja ruoantuotannon. Yksi iso asia on tunnin juna, jonka linjauksen pitäisi Lundénin mielestä ehdottomasti kulkea moottoritietä mukaillen

Huoli maataloudesta tekee sen, että toiveiden valiokuntapaikka olisi nimenomaan maa- ja metsätalousvaliokunnassa. Lundén lupaa saada suunsa auki myös istuntosalissa.

Jaa artikkeli: