Skip to main content

Pitäjältä saksittua

Viime maanantaina oli Kosken Sähkö Oy:n taholta järjestetty mielenkiintoinen informaatiotilaisuus lähinnä pitäjän eri sähköyhtymien ja osuuskuntien edustajille.
Kosken Sähkö Oy:n teknillinen johtaja Yrjö Leino alustavassa puheenvuorossaan kosketteli niitä seikkoja, joita on huomioitava sähkölaitosten tarkastuksissa ja totesi mm. että vaatimukset teknilliseen tasoon nähden ovat huomattavasti nousseet.

Kokouksessa todettiinkin, että sähköasennustyössä oisi kaikkien syytä ja velvollisuus käyttää hyväksyttyjä sähköasentajia, jotka ovat yhteydessä sähkönjakelukeskukseen, jotta vältyttäiäisiin tarpeettomilta muistutuksilta ja jopa rankaisutoimenpiteiltä.

Maanantain ja tiistain välisenä yönä “pakkasherra” kolökutteli voimallisimmin ja sai kirkonkylän lammenkin jääpeitteeseen.  Nyt onkin kotona ja kaikkialla teroitettava varsinkin lapsille syysjään petollisuutta.  Varokaa kaikki heikkoja jäitä.

Perniöläinen emäntä Birgitta Tuominen puolestaan on kunnostautunut “taidossa talon pito”-kilpailussa. Ensimmäinen sija tässä vaativassa kipailussa voitto toistamiseen koko maakunnan käsittävässä kilpailussa on jo jotakin. T oivomme hyvää menestystä mestarille koko maata käsittävässä kilpailussa ensi kuun alussa Porissa.  Onnea.

KUULUTUS

Särkisalon kunnan terveydenhoitolautakunta panee toimeen viime vuoden tapaan koko kunnan alueella rottien hävittämisen kahden viikon aikan tulevan marraskuun 2. päivästä alkaen. Kaikkia kiinteistöjen omistajia ja haltijoita kehotetaan hankkimaan rotanmyrkkyä kunnan alueen kauppaliikkeistä.  Jotta tästä toimenpiteestä auheutuvat kustannukset olisvat kiinteistöjen omistajille ja haltijoille mahdollisimman alhaiset, on terveydenhuoltolautakunta päättänyt maksaa 50% myrkyn hinnasta. Koska osittaisesta ja vajavaisesta myrkyttämisestä ei ole hyötyä, ohävittämiseen on osallistuttava samanaikaisesti.

(Poimittu 29.10.1964 lehdestä)

Jaa artikkeli: