Skip to main content

PeU:n nuoret menestyivät Halikossa – Marjo Laine aluemestariksi

SVUL: n Varsinais-Suomen piirin Salon alueen aluemestaruushiihdot pidettiin viime sunnuntaina Halikossa Märynummen maastossa.
Perniön Urheilijoiden tytöt ja pojat menestyivät hyvin, sillä Marjon mestaruuden lisäksi pääsivät mitaleille Seppo Helenius, Aimo Himberg ja Leena Verstoff.

Hitsaaja Sulo Elomaa 50-vuotias

Keskiviikkona t.k. 14. pvä täyttää hitsaaja Sulo Elomaa 50 vuotta. Hän on syntynyt Perniössä, jossa myöskin tähänastisen elämäntyönsä on suorittanut Teijon tehtaitten palveluksessa.
Paitsi varsinaista ammattityötään, on hän kyvykkäänä ja luottamusta saavuttaneena miehenä joutunut osallistumaan erilaisiin luottamustoimiin, kuuluen mm.nykyisinkin Perniön kunnanvaltuustoon, huoltolautakuntaan ja aikaisemmin myös Teijon kansakoulun johtokuntaan.

ILMOITUKSIA

Avaamme Perniön Kaluste- nimisen huonekaluliikkeen ensi maanantaina helmikuun 12.pnä 1962 Perniön asemaseudulla ent. Kansallis-osake pankin talossa.
Myymälämme on avoinna kello 9-17, tavattavissa myöskin iltaisin, puhelin Perniön asema 86.
Myymälästämme on saatavana täysin ajanmukaisia olo- , makuuhuone-, konttori- ja keittiökalusteita kohtuushintaan. Käteismaksulla huomattava alennus.  Soittamalla meille olemme valmiit tulemaan kotiin esittelemään kalusto- ja kangasmalleja. Myymme myöskin vähittäismaksulla, ilman korkoa.

Perniön kaluste
Mirja ja Kalevi Jokinen

Jäännösparimyynti alkaa ensi maanantaina 12.2.1962. Jalkineita erikoisen halvalla.
Miettisen kenkäkauppa

Jaa artikkeli: