Skip to main content

PeU ohitti Uran

Tämä hyökkäys ei etene; PeU:n Niko Huoponen jarruttaa Uran Eero Myllymäen menoa. PeU-Basketin miehet hakivat sunnuntaina Kaarinasta täyden pistepotin ottelusta Ura Basketia vastaan.

Voitto kirjattiin perniöläisille numeroin 82-89. Lopputuloksen varmisti vasta ottelun viimeinen kymmenminuuttinen; Ura karkasi heti viiden minuutin kohdalta johtoon ja pysytteli muutaman pisteen etumatkalla 30. peliminuutille asti, kunnes PeU tuli rinnalle ja ohi.
Avauserä meni kaarinalaisille 22-18, toinen PeU:lle pisteen turvin 17-18. Kolmas erä kirjattiin PeU:lle 21-26 ja neljäs 22-27.

PeU:n tappiosarakkeeseen tosin kirjattiin Teemu Jarhion loukkaantuminen kuusi minuuttia ennen pelin loppua; Jarhio teloi nilkkansa korinalustilanteessa ja hänet autettiin pois kentältä.
Perniöläisten tehokkain pelaaja oli jälleen Reggie Dillard, joka teki pisteistä 38. Syöttötilaston kärkeen merkittiin Sami Himberg, joka teki myös 12 pistettä PeU:lle.
Tilastojen valossa PeU:n heittotarkkuus oli parempi kahden pisteen heitoissa.