Skip to main content

PeU:n korismiesten tiistaihiihdoissa lensi huuli

Näinhän se käy: Samu Kaaresvirta antaa tukea Reggie Dillardille.Taito pallokentällä ei vielä takaa, että talvilajit olisivat hyppysissä. Etenkään, jos suksilta tai luistimilta ei ole aiempaa kokemusta.  Hauskaa voi silti olla: tunnelma Perniön Melassuolla oli suorastaan hulvattoman riehakas, kun PeU-Basketin miesten edustusjoukkue kaivoi sukset ja luistimet varastosta ja vei talvilajien pariin myös jenkkivahvistukset Remond Brownin ja Reggie Dillardin.

–Not so nice suprise, ei niin kiva yllätys, nauroi kaksikko kuultuaan, mistä tiistai-illassa on kyse.

Suksilla jutun juoni löytyi parin pyllähdyksen ja valmentaja Samu Kaaresvirran neuvojen jälkeen sittenkin nopeasti.  Lean forward – nojaa eteenpäin oli se taikakomento, jolla menoon tuli vauhtia ja vakautta.

–We can make it, lupasi kaksikko ennen suksien laittoa ja piti lupauksensa.

Kaaresvirta tuntee porukkansa:

–Kaikki tämä mitä tehdään porukalla koripallon ulkopuolella, vahvistaa joukkuehenkeä.  Harva näissä reissuissa murjottaa, tuumi Kaarevirta.

Vilkaisu raikuvasti nauravaan porukkaan vahvisti väitteen; hurtilla huumorilla arvioitiin niin omia kuin muiden suorituksia ja myös välineitä.  Joku arveli kaupungin lainasuksilla kynnetyn enemmänkin hiekkatietä ja voitelu ei ollut tiistain ”hopealiisteriin” ollenkaan kohdallaan.

Jaa artikkeli: