Skip to main content

PeU-Basketin valmistautuminen hyvällä mallilla

PeU-Basketin valmentajat Samu Kaaresvirta ja Esa Mäkynen olivat tyytyväisiä pelaajiensa otteisiin tiistain harjoituspelissä.PeU-Basketin valmistautuminen reilun kahden viikon kuluttua alkavaan koripallon I-divisioonaan etenee mallikkaasti. Tiistaina PeU kohtasi harjoituspelissä Karkkilan, joka kaatui vauhdikkaan ottelun jälkeen 82-69 (47-41). PeU pelasi ottelun 12 miehen rotaatiolla ja jokainen pääsi myös pisteiden makuun.

Amerikkalaisvahvistus Remond Brown tulee olemaan aikaisempien ulkomaalaispelaajien tavoin kova pelimies I divisioona B:ssä. Pituuden puutteen mies korvaa nopeilla liikkeillään ja hyvällä pallonhallinnalla.

Miesten joukkueen valmentajana aloittava Samu Kaaresvirta piti näkemästään. Ennen sarjan alkua edessä on vielä toinen harjoituspeli Karkkilaa vastaan ja Salohallissa pelattava ottelu Hanhivaara -turnauksessa Kaarinan Uran Divari B-joukuetta vastaan.
– Yllättävän hyvältä näytti. Varsinkin puolustukseen ja levypallopeliin olen tosi tyytyväinen. Kaveri ei hakenut kuin neljä hyökkäyslevypalloa.

Kun mukaan saadaan tiistaina armeijan harmaissa palvelleet Teemu Jarhio ja Mikael Saari, valmentajakaksikolla Kaaresvirta/Esa Mäkynen on käytettävissään jopa 14 pelaajaa.

Panokset ovat kovat myös PeU:N U16-pojilla, joilla on edessä viikonloppuna SM-karsintaturnaus. 

Lisää koripalloasiaa painetussa lehdessä!

Jaa artikkeli: