Skip to main content

PeU-Basketin kova kunto ja hyvä henki vakuuttivat Thompsonin

Trenton Thompsonin tulo PeU:n riveihin uutisoitiin kesäkuussa.  Nyt runkosarjan alkuun on aikaa enää kuukauden päivät.Perniön liikuntahallin punttisalissa oli tiistaina ilmassa rautaa ja hiukan rehellistä hien aromiakin.
Reipas sessio salilla aloitti PeU-Basketin miesten korisjoukkueen treeni-illan ja mukana oli tositoimissa oli ensi kertaa ihan uusi kaveri:  kesällä sopimuksen tehnyt yhdysvaltalaisvahvistus Trenton Thompson. 

198-senttinen Thompson on tehnyt ennen Suomeen tuloaan selvää jälkeä yliopistosarjassa:  hän ehti tehdä Asbury Collegen riveissä 2415 pistettä ja tuli valituksi kahdesti myös yliopistojen urheilujärjestön Naian Alla American –joukkueeseen. PeU-Basketia Thompson uskookin vahvistavansa nimenomaan pistemiehenä. 
–Korien teko on vahvuuteni ja uskon, että se kirittää muutakin joukkuetta yrittämään aina vain paremmin, Thompson puntaroi.

Kauden alkuun on tänään pyöreästi kuukauden päivät, mutta harjoitukset pyörivät jo täysillä.Thompson vaikuttui heti perniöläisjoukkueen kovasta kunnosta, samoin Vilppaan, jonka kanssa hän myös harjoittelee.

PeU-Basket on ottanut Thompsonin vastaan lämpimästi.
–Se vähän askarrutti, kun kaikki oli ihan uutta. Mutta kaikki ovat olleet tosi ystävällisiä ja lämpimiä ja etenkin joukkue.  Pääsin heti porukkaan. 

Lue lisää kaudenaluskuulumisia 5.9.lehdestä. 

Jaa artikkeli: