Skip to main content

PeU-Basketille vauhdikas voitto kauden alkuun

Trenton Thompson korilla kolmen karkkilalaisen ahdistamana.

PeU-Basket aloitti sarjakauden kotivoitolla Karkkilaa vastaan 87-76. Perniöläiset ottivat alkuun reilun johdon, mutta kolmanteen jaksoon vieraat löysivät lisää vauhtia ja etumatka hupeni välillä enää neljään pisteeseen. Vieraat olivat silti parempia vain kolmannella jaksolla.

Karkkilan joukkueesta erottui joka paikkaan ehtinyt nopea Caleb Richey. Joukkueensa parhaana palkittu pelaaja teki 32 pistettä ja oli kentällä peräti 37 minuuttia.

PeU-Bsketin tehokkain oli Perniön hallissa debytoinut jenkkivahvistus Trenton Thompson. Liki parimetrinen laituri teki PeU-Basketille 30 pistettä.  Joukkueen parhaana palkittiin Niko Huoponen. Hän ja Patrik Poutiainen olivat hyvässä vedossa, samoin kuin ensimmäistä kertaa PeU-Basketin paidassa pelannut Oskari Raute.

Perniöläisten pisteet: Trenton Thompson 30, Leevi-Matias Taimela 10, Sami Himberg 5, Patrik Poutiainen 16, Timur Emaldynov 3, Niko Huoponen15, Oskari Raute 7, Jussi Savolainen 1.

Sarja-aloitus päästi koripallon ystävät piinasta, ottelua seurasi 287 katsojaa. Jännitystä on tarjolla joka toinen sunnuntai ainakin maaliskuun puoliväliin saakka.