Skip to main content

PeU Basketille selkeä voitto pudotuspelien avauksessa

Runkosarjakakkonen PeU oli selvin luvuin Hyvinkäätä parempi keskiviikkona.PeU Basket otti selvän 90-74 (44-43) kotivoiton Hyvinkään Pontevasta I-divisioona B:n ensimmäisessä puolivälieräottelussa.
Välieräpaikka on katkolla perniöläisille perjantaina, kun joukkueet kohtaavat toisen kerran Hyvinkäällä. Tarvittaessa pelattava kolmas osaottelu on vuorossa sunnuntaina liikuntahallilla.

PeUBasket aloitti ottelun vahvasti, mutta isokokoinen Hyvinkää otti jo 12 pisteessä olleen eron kiinni puoliakaan mennessä.
– Niillä on pitkiä miehiä korin alla ja se teki pelin vaikeaksi. Toisella puoliajalla saatiin lisättyä vauhtia. Tavoite on katkaista sarja perjantaina, niin saadaan lepoaikaa ennen välierien alkamista, valmentaja Samu Kaaresvirta sanoi.

PeU Basketin parhaana palkittiin odotetusti Remond Brown, joka teki 29 pistettä ja otti 11 levypalloa. Häntä säestivät hyvin Teemu Jarhio 11 ja Leevi-Matias Taimela 12 pisteellään. Kokeneet Sami Himberg (8) ja Jussi Savolainen (9) onnistuivat myös molemmissa päissä kenttää

HyPon tehokkain oli pitkänhuiskea Federiko Federiko, joka teki läheltä ja kaukaa 19 pistettä.

Jaa artikkeli: