Skip to main content

PeU-Basket rynnisti takamatkalta ohi Joensuussa

PeU-Basketin miesten joukkue teki melkoisen iltapuhteen sunnuntaina Joensuussa. Koripallon 1-divisioona B:ssa pelaavan joukkueen kausi on alkanut nahkeasti:  kahdesta pelistä ei koossa ollut vielä pistettäkään.  Sunnuntainakin alku oli hankala: kotijoukkue Kataja johti ottelun puolessavälissä 50-25.  Kaksi seuraavaa erää PeU urakoi pisteitä ja vei ottelun lopulta varsin selvästi luvuin 65-73.  Kolmoserä meni PeU:lle 7-25 ja johtoon perniöläiset pääsivät 34. peliminuutin kohdalla.

Merkillepantava piirre oli se, että noin minuuttia ennen puoliaikaa valmentaja Esa Mäkynen lähetti vaihtoon koko kentällä olleen viisikon, johon siinä tilanteessa kuuluivat Thomas Rönnholm, Niko Huoponen,Tuukka Juntunen, Timo Niitynperä ja Onni Mäkynen.  Tilalle tuli uusi miehitys: Alex Mäkikokko, Emil Huttunen, Wiljami Vihiniemi, Taneli Lindström ja Atte Lähteenmäki.

Vaihto ja puolivälin tauko saivat otteisiin uutta puhtia:  piste-ero alkoi oitis kaventua.

PeU:n tehomies sunnuntaina oli 21 pistettä heittänyt Onni Mäkynen.