Skip to main content

PeU-Basket palasi voittojen tielle

Yllättäen kaksi peräkkäistä tappiota kärsinyt PeU-Basket palasi voittokantaan  sunnuntaina liikuntahhallilla. Koripallon I divisioona B.ssä vain kaksi voittoa kauden aikana napannut EBT kaatui selvin numeroin 92-71 (49-34), vaikka johti ottelua ensimmäisen kymmenminuuttisen jälkeen 17-20.

Katsomossa ottelua seuranneet 189 PeU:n kannattajaa näkivat alussa kentällä laiskasti pallotelleen kotijoukkueen. Ensimmäisen erätauon jälkeen PeU alkoi pikkuhiljaa sulaa pakkaskohmeesta ja tilanteesta 28-29  alkoi kotijoukkueen näytös.

Aggressiivinen koko kentän prässi ja hallitut riskinotot sekoittivat siihen asti hyvin taistelleen EBT:n joukkuepelaamisen totaalisesti. Toisen erän viimeinen vajaa viisi minuuttia menivät kotijoukkueelle 21-5 ja peli oli käytännössä ratkaistu. PeU pakotti espoolaiset samaisen 4,5 minuutin aikana seitsemään  pallonmenetykseen, mikä taitaa olla joukkueen all time best tuossa ajassa.