Skip to main content

PeU-Basket kutsuu koululaiset peliin

PeU-Basketin miesten ottelut jatkuvat tämän viikon perjantaina kotisalissa ja seura kutsuu katsomoon myös perniöläisiä koululaisia.  Koululaiset pääsevät katsomoon perjantaina ilmaiseksi ja mukana tuleva vanhempikin lastenlipulla.
-Ajatus oli, että saadaan nyt vielä halliin tunnelmaa ja menoa ja enemmänkin kuin sata katsojaa. Nythän on joka pelissä panosta ja merkitystä,  kertoo koripallojaoston puheenjohtaja Pekka Leikkonen.

Pelien jatkuminen ei ollut vielä viikko sitten ollenkaan selvä asia:  perniöläisten paikka pudotuspeleissä varmistui vasta sunnuntaina, kun Espoo Basket Team hävisi Jyväskylän Weikoille.  Näin PeU on sarjassa kymmenes ja edessä neljännesvälierät.  Kahdella voitolla joukkue varmistuu paikka puolivälierissä, joten kotiotteluita tänä keväänä on tiedossa ainakin tämä yksi.  Vastaan perjantaina tulee Pajualahti, joka oli sarjan seitsemäs,  kaksi pistettä PeU-Basketia edellä.  Leikkonen uumoilee edelleen tasaisia otteluita ja myöntää, että viikonlopussa oli jännitystä.
-Olisi se ollut tosi pettymys, jos pelit olisivat jääneet tähän.  Kausi on muutenkin ollut rikkonainen. Oli kyllä hienoa nähdä, kun Jyväskylä sai pelin lopulla hyvän otteen pelistä.

Jaa artikkeli: