Skip to main content

PeU-Basket kiipesi viime metreillä Pajulahden rinnalle ja ohi

5.11.20238 marraskuun, 2023Uutiset

PeU-Basketin miesten joukkueen otteet koripallon 1-divisioona B:ssa jatkuivat sunnuntaina Lahdessa tutulla kaavalla.  Kahdessa aiemmassa ottelussa PeU on ottanut voittoon tarvittavan ryhtiliikkeen kesken ottelun,  nyt  kotijoukkue Team Pajulahti oli johdossa käytännöllisesti katsoen  koko pelin ajan.  Vasta 33.  minuutilla PeU tuli tasoihin ja erkani 37. minuutilla riittävään johtoon. Loppunumerot kirjattiin perniöläisille 86-90.

Pitkin syksyä kohentuneiden otteiden myötä PeU on kiivennyt sarjataulukossa oman lohkonsa kolmoseksi;  viidestä ottelusta sillä on kolme voittoa. Kärkipaikkaa pitää Pussihukat yhden ottelun vähemmän pelanneenakin.

Perniöläisten tehopelaajien kärjessä olivat tutut nimet:  Onni Mäkynen heitti joukkueelleen 28 pistettä ja Tuukka Juntunen 20. Kolmanneksi eniten ehti Thomas Rönnholm, jonka pistesaldo oli 12.

PeU-Basketin seuraava ottelu pelataan kotihallissa ja vastustajaksi tulee BC Nokia Akatemia.