Skip to main content

PeU aloittaa pudotuspelit keskiviikkona

PeU Basket aloittaa pudotuspelit ensi keskiviikkona

PeU-Basket sijoittuu koripallon Ykkösdivari B:n runkosarjassa kakkostilalle.
Asia varmistui sunnuntaina, kun pudotuspeleihin niin ikään tähtäävä Karkkila kaatui lukemin 84-71 hieman yllättäen tiukaksi menneen taistelun jälkeen. Sunnuntaina oli pelattu reilut neljä minuuttia toista puoliaikaa, kun kotijoukkue johti 57-37 ja peli näytti kulkevan perniöläisten nuottien mukaan. Jo puoliajalla tilanne oli PeUlle 47-31.
Karkkilan vauhdikas ja riskejä pelkäämätön pelityyli toi kuitenkin koko ajan tilaisuuksia, jotka joukkue käytti hyväkseen. Karkkila kuroi eron pariin otteeseen alle 10 pisteen, mutta ei päässyt aivan iholle missään vaiheessa.

Sunnuntainen voitto takasi sen, ettei runkosarjan viimeisellä ottelulla HyPoa vastaan ensi sunnuntaina ole merkitystä pudotuspelikaavioon.  Playoffien kotietu on nyt varma sekä puolivälierien että mahdollisten välierien aikana. Puolivälierät alkavat ensi viikon keskiviikkona Perniössä ja se sarja menee kahdesta voitosta poikki.

Perniönseudun Lehti tekee otteluraportit verkkosivuilleen ja someen samana iltana pian otteluiden päätyttyä.
Mahdolliset ja toivottavat välierät alkavat keskiviikkona 27. maaliskuuta Perniössä. Jos PeU-Basket pelaisi finaaleissa ja jos niissä tarvittaisiin kaikki ottelut, kausi päättyisi vasta pitkäperjantaina 19. huhtikuuta.