Skip to main content

Perniöntien työmaata laajennetaan

Vuoden 1964 loppuessa kiitettiin lehden kannessa menneestä vuodesta ja tanssittiin uutta tulevaksi.Erilaisia työllisyysmäärärahoja myönsi valtioneuvosto torstaina noin 1,3 miljoonaa markkaa.  Varsinaisten työllisyysmäärärahojen osuus tästä sumnmasta on 210.000 markkaa.  
Valtioneuvosto suostui TVH:n esitykseen, että käynnissä oleva Perniön -Salon kantatien parantamistyö välillä Perniö-Pettilä ja alkamaton Tammisaaren-Salon kantatien parantaminen välillä Uudenmaan lääninraja -Perniö yhdeistettäisiin yhdeksi työmaaksi, ja että näin laajennettuun työhön saataisiin käyttää Perniön-Salon kantatien parantamistyöhön välille Perniö-Pettilä myönnettyjä määrärahoja.

Uusi vuosi on taas vaihtumassa

Lehtien tilauksetkin on suurimmalta osaltaan tehty.  Usein tällaisen pienen pitäjänlehden pois jäämisen huomaa vasta, kun ensimmäinen numero on jättänyt saapumatta.  Tämän vuoksi toivommekin, että kaikki perniöläiset ja särkisalolaiset tarkistaisivat tilauksensa ja jos tämän lehden tilaus on jäänyt tekemättä, tekisivät sen heti lähimmällä asiamiehellämme.  
Tulevana vuonna tulemme entiseen tapaan julkaisemaan kaikki Perniön ja Särkisalon kunnalliset ja seurakunnalliset kuulutukset ja uutisia pyrimme julkaisemaan niin paljon kuin tällaisessa pienessä lehdessä on mahdollista. Kuulemisiin ensi vuoteen.

Jaa artikkeli: