Skip to main content

Perniön Liha tuottaa yli 2500 kg erilaisia lihajalosteita päivässä

Näin joulun alla ajakohtaisena asiana Perniön Lihan tuotantopäällikkö Esko Savikko kertoi meille tuoreimmat makkara-alan kuulumiset.  
Uuden tehtaan koneisto on kokonaisuudessaan uusittu kuluneen vuoden aikana ja viimeksi on hankittu ns. läpivientikutteri, joka helpottaa huomattaviasti tavaran laadun pysyttämisenä korkeana ajan vaatimalla tasolla.

Tehtaan puyolella on joulua varten varauduttu erittäin huolellisesti ja on hankittu joulukinkkuja riittävästi asiakkaiden tarpeisiin. Kaikki on kotimaista tuotetta. JOkaisesta ruhosta on otettu trikiinikoe ja täten on asiakkailla aivan turhana sellainen pelko, että trikiinipitoista tuotetta pääsisi markkinoille.
Nykyinen tuotantokapasiteetti vaihtelee 2500-3000 kg päivässä, joten kiirettä on jatkuvasti pidettävä yllä tuollaisen tavaramäärän toimittamiseen.
Tuotteet markkinoidaan pääasiassa Turun, Salon, Lohjan ja Karjaan talousalueilla.

Särkisalon kunnanvaltuusto vahvistanut kunnan talousarvion vuodelle 1965

Kuluvan vuoden viimeisessä kokouksessaan Särkisalon kunnanhallitus hyväksyi kunnanhallituksen laatiman talousarvion vuodelle 1965, jonka loppusumma päättyy 704.473.84 markkaan.  Verotuksella määrästä tulee perittäväksi 376.512.43 mk. Veroäyri tämän mukaan on laskettu nousevan 0,5 pennillä eli 11,5 vuodelle 1965.
Kunnanvaltuusto påätti kumota kansakoulujen vahtimestarien johtosäännön vuoden 1965 alusta lukien.  Kirkonkylän ja Muurin koulujen vahtivmestarien asunnoista päätettiin periä asunnonvastiketa kahden huoneen mukaan.
Päätettiin, ettei Porin Diakonissalaitoksen kanssa aikanaan tehtyä sopimusta Hoivakodin hoitopaikosita uusita.

Jaa artikkeli: