Skip to main content

Perniöläiset ravistelevat kohta Honkaa

PeU-Basket aloitti kevätkierroksen komeasti  miesten ykkösdivisioona B:ssä sunnuntaina.

Vierasottelu Munkkiniemen kisapoikia vastaan päättyi perniöläisten voittoon 76-101. Kotijoukkue oli parempi vain kolmannella jaksolla ja silloinkin vain pisteen verran. PeU-Basket vei peliä toisella jaksolla peräti 17-31.

Voiton myötä PeU-Basket  nousee sarjataulukossa toiseksi tasapistein Tapiolan Hongan kanssa. Perniöläistä koripalloyleisöä hemmotellaan, sillä ensi sunnuntain kotiotteluvastustaja on juuri Tapiolan Honka.

PeU-Basketin pisteet Munkkiniemestä: Saku Ahonen 10, Remond Brown 15, Reggien Gillard 25, Leevi-Matias Taimela 20, Juhana Melkkilä 8, Klaus Troberg 10, Teemu Jathio 8, Lasse Soljama3 ja Jussi Savolainen 2.