Skip to main content

Perniön kirkon entistämistyöt aloitetaan pian – yhteiskoulu tilapäiskirkoksi toistaiseksi

 

Opetusministeriön viime maaliskuun 7.päivänä antama päätös Perniön kirkon entisöimis – ja korjaussuunnitelman vahvistamisesta luettiin Perniön kirkkovaltuuston eilisessä kokouksessa. Päätettiin kirkon rakennustoimikunnan ehdotuksen mukaisesti ryhtyä suunnitelman toteuttamiseen ensi tilassa. Samalla jätettiin työ entisöimis- ja korjaustöiden toimeenpanosuunnitelman edellyttämällä tavalla rakennustoimikunnan tehtäväksi.Kirkkoneuvoston ehdotuksesta päätettiin edelleen, että Perniön kirkon korjauksen ajaksi pyydetään saada seurakunnan käyttöön jumalanpalveluksia varten Perniön yhteiskoulun juhlasali, jossa jumalanpalvelukset pidetään kaikkina sunnuntaina ja pyhäpäivinä klo 10.
Koska näissä  jumalanpalveluksissa ei ole Herran Ehtoollista, päätettiin että Kosken ja Teijon kirkoissa pidettäviin kuukausijumalanpalveluksiin vuorokuukausina liitetään myös Herran Ehtoollinen.

ILMOITUKSIA

Naamiaiset Förbyn seuratalossa I pääsiäispäivänä 22.4. klo 20.00.-01.00. Soittaa LL-kvartetti

Perniön Sisun talviurheilukauden päättäjäistilaisuus ja raittiusiltama. Kirkonkylän uudessa kansakoulussa keskiviikkona 25.4.-62 klo 19. Ohjelmaa, tarjoilua, elokuvia ym.

Myyt. Mi-val merkk. mopedi. Ajettu 600 km. Myös auton kattoteline.
A. Laakso, Perniö as (Lepistön korjaamon luona)

 

Jutut poimittu 19.4. 1962 ilmestyneestä lehdestä

Jaa artikkeli: