Skip to main content

Perniön ja Finbyn Osuusmeijerin varsinainen kevätkokous

 pidettiin  8.4.1961 meijerin konttorissa. Kokouksen avasi hallituksen puheenjohtaja Kalle Erjala. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin maanviljelijä Kaarlo Vienonen ja sihteerinä oli isännöitsijä Aulis Saarimaa. Hyväksyttiin toimintakertomus ja tilit. Toimintakertomuksesta ilmeni mm että maitoa oli otettu vastaan 2.253.000 litraa, keskirasvan ollessa 4.3%. Tuottajille maidosta oli maksettu 74 mmk. Voita on valmistettu 57.800 kg ja juustoa 144.300 kg.

Niitä henkilöitä , jotka ovat ostaneet asuntotonttinsa Perniön seurakunnalta pyydetään lainhuudatuksen hankkimista varten  tuoman nyt saamansa lohkomiskirjat allekirjoittaneelle, koska lainhuudatusta samanaikaisesti haettaessa voidaan säästää kuluja.
Raino Jäykkä
nimismies

—-

Kuulutus
Perniön kunnanvaltuuston kokous pidetään  unnantalossa valtuuston kokoushuoneessa tiistaina toukokuun 2. päivänä 1961 klo 14.00.
Kokouksessa käsitellään ja tehdään päätökset seuraavista asioista.
1)  Päätetään 20 milj. markan pitkäaikaisen lainan ottamisesta Perniön kunnalle vanhainkodin rakentamisen rahoittamiseksi.
2) Päätetään Heikkilän kunnantien  jatkeen rakentamisesta  Salon-Tammisaaren ohitustieltä uuden hautausmaan ohitse  keskustaan.
…….Perniössä huhtikuun 11. päivään 1961 Juhani Mussaari, Kunnanvaltuuston puheenjohtaja.

Mahonkipiano 129.000,- jo alennettuun  EFTA-ajan halpuushintaan. Kuin uusi, viimeistä mallia, myös vaihdetaan.
Piano Radio Eerikinkatu 2 Turku

Jutut lyhennetty 13.4. 1961 ilmestyneestä lehdestä

Jaa artikkeli: