Skip to main content

Perniölle pronssia jalkapallon kuntasarjassa

Perniön joukkue voitti pronssia lauantaina jalkapallon kuntasarjassa. Kiskolainen FC Keidas kaatui  viimeisessä ottelussa maalein 3–2 (1–2). Maaleista vastasivat Mikko Määttänen, Jani Landen ja Juha Virtanen.
Pronssi tuli kovan taistelun jälkeen, sillä perniöläiset olivat ottelua tappiolla jo maalein 0–2. Lisäksi Perniö pelasi lähes koko 2. puoliajan ilman yhtä pelaajaa. Tämä johtui siitä, että Pauli Luusalo oli saanut punaisen kortin jouduttuaan kaatamaan yhden vastustajajoukkueen pelaajan tämän päästessä läpiajoon.
Perniölle tarjottiin ratkaisua jo kymmenisen minuuttia ennen loppua rangaistuspotkun muodossa, mutta Juha Virtasen veto kilahti tolppaan. Kolme minuuttia ennen loppua Virtanen onnistui sitten tekemään pronssin ratkaisseen maalin.
Maalissa pelannut Miska Judin onnistui muutamalla hienolla venymisellään pitämään luvut Perniölle suotuisina.
Perniön joukkueessa kuluneena kaudella pelasivat Timo Paananen mv., Miska Judin mv., Samuli Ahlqvist, Taneli Aho, Kristian Aitio, Ari Alm, Juha Hairisto, Juhana Melkkilä, Jani Landen, Mikko Lehtonen, Mika Tallqvist, Pauli Luusalo, Mikko Määttänen, Pasi Niittonen, Ville Oksanen, Pasi Uusitalo, Pasi Rantanen, Juho-Kustaa Räsänen, Sakari Ruostesaari, Henri Salminen, Tomi Salminen, Mikko Venhomaa ja Juha Virtanen. Joukkueen johtajana toimi Pasi Karjunen.