Skip to main content

Paintball saa talviharjoitustilat Teijolle

paintballnetTeijon hiihtokeskuksen vanhalla kuplahallilla ei ole ollut juuri käyttöä sen jälkeen kun Skihouse valmistui. Tilanne muuttuu jo tulevana lauantaina, kun Salon Paintball vastaanottaa halliin ensimmäisen tilausryhmänsä.
– Paintballia voi harjoitella jatkossa myös talvisin kuplahallissa. Aikaisemmin harjoitukset ovat keskittyneet kesään, sillä talviharjoittelupaikkoja ei lajilla juuri ole, kertoo yrittäjä Hermanni Vuorisalo.
Vuorisalo uskoo, että kuplahallissa harjoittelevat jatkossa myös huippupelaajat.  Harrastajat ovat kuitenkin ensisijainen kohderyhmä.
Tulevana talvena hallissa harjoittelee varmasti ainakin Hermanni Vuorisalon oma joukkue, turkulainen Dream Team. Joukkueella on kahdelta edelliseltä vuodelta Suomen mestaruudet. Viime kesänä saaliina oli pronssi. Joulukuussa Vuorisalo suuntaa pelaamaan Latviaan lajin Euroopan liigan otteluita seuransa kanssa.
– Kyselin hiihtokeskuksesta aikaisemmin yhteistyökuvioita kesäpelaamiseen liittyen, ja silloin nousi keskusteluun tämä kuplahalli. Tuleva järjestely hyödyttää molempia yrityksiä, uskoo Vuorisalo.
Salon Paintball on hyödyntänyt Teijoa kesäpelipaikkanaan jo aikaisemmin. Yrityksillekin on järjestetty virkistyspäiviä. Paintball-halli on viikonloppuisin avoinna samoihin aikoihin rinteen kanssa, viikolla vain tilauksesta. Varusteet saa hallilta, jos sellaisia ei itse omista.

Jaa artikkeli: