Skip to main content

Opel-miehiä epäillään röyhkeistä omakotimurroista

Tummansinisellä Opel Vectralla liikkuvia kahta miestä epäillään harvinaisen röyhkeistä varkauksista tai niiden yrityksistä.

Tiistaina Kiskon Yhdystiellä tunkeuduttiin omakotitalon ulkorakennuksiin asukkaiden nukkuessa. Talon omistaja heräsi ja näki pihasta poistuvan kaksi 20-30-vuotiasta miestä tummansinisellä henkilöautolla.
Postilaatikosta on heitelty postia maahan mutta mitään ei ole todettu anastetuksi.  Juttua tutkitaan varkauden yrityksenä.

Samoin Kiskon Pommitiellä on murtauduttu omakotitaloon kuistin ikkunan kautta. Tekijät ovat poistuneet kesken kaiken, vaikka asukkaat eivät olekaan heränneet.
Tieksmäentiellä Kiskossa on  puolestaan murtauduttu omakotitaloon ikkuna rikkomalla. Paikkoja on pengottu mutta tietoa varastetusta omaisuudesta ei vielä ole. Asukkaita ei ollut paikalla, eikä talo ole vakituisessa käytössä.

Näitä juttuja tutkitaan törkeän varkauden yrityksenä.

Kaukurintiellä Kiskossa havaittiin myöhemmin tummansininen Vectra keskellä tietä ovet auki. Havaitsija sai  hetken päästä tiedon, että hänen anoppinsa omakotitaloon on murtauduttu. 

Tämän hetken tietojen mukaan taloon on menty sisään oven lasi rikkomalla asukkaan ollessa nukkumassa yläkerrassa. Naisen tullessa ulos makuuhuoneesta hän on kohdannut kaksi miestä, joista toinen on estänyt pääsyn alakertaan. Miehet ovat penkoneet lipastoja ja vaatineet rahaa. Nainen on antanut 100 euroa, jonka jälkeen miehet ovat poistuneet. 

Juttua tutkitaan törkeänä varkautena.

Poliisi on  etsintäkuuluttanut sinisen Opel Vectran, jonka rekisterinumero on ZGP-232. Havainnoista pyydetään ilmoittamaan Salon poliisin numeroon 071 8748200.

Jaa artikkeli: