Skip to main content

Oma kahdeksikko täytti Kivimakasiinin

Rafael Saifulin ja Paula Rauman toivat Kivimakasiiniin kesäisiä maalauksia.

Iloisia kesäpäiviä, luontomuistoja, arjen maisemia uudelleen nähtynä ja paljon muuta. Kiskon kivimakasiini on taiteen tyyssija tänäkin kesänä. Asialla on Kisko-seura ja ”Kiskon kuuma kesä 2021” -näyttely on avoinna juhannusviikolle.

Korona pisti uusiksi kesän kuvioita , kun kesäkuuksi kaavailtu näyttely siirtyi elokuulle. Kisko-Seuran puheenjohtaja Paula Rauman kokosi paikallisista osaajista kahdeksan taiteilijan joukon, joka täyttää makasiinin laadukkaalla ja monipuolisella tekemisellä.
–Pitkään tehneellä on se etu, että aina on töitä valmiina, vaikka viime vuoden aikana olenkin tehnyt vähemmän, toteaa lasitaiteilija Hanna Virtomaa.

Muut mukana olijat ovat Marjut Koskinen Jussarö-aiheisine valokuvineen, Eila Kymäläinen maisemamaalauksineen ja Sonja Ihalainen luonnonmateriaaleille maalattujen miniatyyritaulujen kanssa.  Leena Lietzen tuo esille piirroksia, Mika Rajaniemi abstrakteja maalauksia ja Paula Raumanin töissä on naivistista kesäpäivien iloa ja väriä.  Kuvanveistäjänä tunnetuksi tullut Rafael Saifulin esittäytyy maalauksillaan, joissa hehkuu Kiskon kesä.
–Sain kutsun ja siinä oli vihreää ja mietin, että se on kesän väri, Saifulin muistelee ja vakuuttaa rehevään tapaansa, että ammattilainen sopii aivan erinomaisesti samaan näyttelytilaan harrastelijoiden kanssa.
–Taiteella ei ole rajoja.

Kiskon kuuma kesä Toijan kivimakasiinissa 24.6. asti. Avoinna ti-su klo 13-17.

Koko juttu 10.6. digi- ja printtilehdessä. 

Jaa artikkeli: