Skip to main content

Nina Nummentalo on vuoden 2020 särkisalolainen

Vuoden särkisalolaisen kiertopalkinto lähtee vuodeksi Nina Nummentalon huomaan. Pokaalin hän sai sunnuntaina järjestetyn Särkisalo-päivän yhteydessä.

Särkisalon matkailupalvelujen vahva kehittäjä Nina Nummentalo on vuoden 2020 särkisalolainen. Valinta oli Meripirtin kerhon puheenjohtajan Jarmo Vähäsillan mukaan helppo.
– Nina Nummentalo on aidosti paikkakunnalla läsnä, kuuluu yhteisöön ja haluaa kehittää sitä. Tästä on mainiona esimerkkinä Nummentalon ideoima Café Vinssi, joka on ottanut paikkansa merellisen Särkisalon yhtenä matkailukohteena, kehui Vähäsilta.
Nina Nummentalo on Karl Forsström Ab:n toimitusjohtajana kehittänyt vahvasti Förbyn vierasvenesataman liiketoimintaa. Kolmatta kesää toimiva kahvila on yksi osa sitä. Muita viime aikojen kehittämiskohteita ovat olleet veneilijöiden WC- ja suihkutilat.
Myös Visit Särkisalo -markkinoinnin myötä Särkisaloon on saatu houkuteltua lisää matkailijoita. Siinäkin Nummentalo on vahva toimija.
– Meillä on upea luonto ja meri sekä ihmiset. Yhdessä tekeminen on täällä suuri vahvuus, vakuutti Nummentalo.
Tuore esimerkki yhteistyöstä on Särkisalon kesäpassi. Koronan takia vaikeasta kesän alusta huolimatta neljä yrittäjää otti käyttöön kesäpassin, joihin leimoja keräämällä osallistuu lahjakorttien arvontaan elokuun lopussa.

Lisää vuoden särkisalolaisesta ensi viikon painetussa lehdessä.

Jaa artikkeli: