Skip to main content

Narikan kevätpiknikillä herkutellaan, maastobingotaan ja tehdään paljon muuta

Perniön nuorisotila Narikan pihassa tapahtuu huomenna vaikka mitä. Narikan kevätpiknik on osa Unelmien liikuntapäivä-tapahtumaa. 
–Ensin saa juosta ja sitten herkutella, vitsailee nuoriso-ohjaaja Elisa Paavola. 

Kerrotaan houkuttimet ensin:  8C-luokka pitää herkkupuffettia, makkaragrilli on kuumana ja kahvitkin saa juoda.   Ennen tai jälkeen syömisen voi pelata esimerkiksi maastobingoa, missä bingolapun numerot kerätään puistoon sijoitelluilta rasteilta. Bingon lisäksi pääsee kokeilemaan esimerkiksi tuuriaan onnenpyörässä tai ylittämään esteitä keppariradalla.

Yhteistyössä Narikkalaisten kanssa tapahtumaa ovat toteuttamassa yhteiskoulu, Sisu, seurakunta ja 4H.  Alander ja Paavola korostavat, että tapahtuma on kaikille avoin, myös vanhemmille.. Kevätpiknik alkaa perjantaina klo 17 ja tekeminen on maksutonta; syömistä ja juomista varten pitää varata rahaa.

Särkisalossa liikutaan perjantaina myös porukalla.  Särkisalossa mukana ovat päiväkodin ja koulun porukat ja ikäihmisiä.   Luvassa on puolestapäivästä alkaen leikkimielisiä rastitehtäviä ja niiden päälle mehua ja makkaraa. Rasteja ovat suunnitelleet eräopas Kalevi Nuutinen ja nuoriso-ohjaajaksi opiskeleva Laura Sainio. Tämän vuoden teemana on nimenomaan ”eri-ikäiset yhdessä liikkeellä”.Teijolla liikuttaa Timo Kiviaho ja paikkana on kansallispuisto. Asialla ollaan luontokeskuksen lähimaastossa ja kaikenikäisille sopiva tapahtuma alkaa klo 10. Nokipannukahvit ja mehua  on tarjolla.

Jaa artikkeli: