Skip to main content

Menestyksellinen kesä nostaa Perniön Urheilijat 1.luokkaan

-Kulunut kesäkausi on ollut varsin onnistunut Perniön Urheilijain toiminassa, kertoi seuran puheenjohtaja Arvi Nyberg.
Mittavimmat saavutukset ovat tarpeellisen pistemäärän saavuttaminen 1. luokan urheiluseurojen joukkoon nousemiseksi sekä pesäpalloilijain piirinmestaruus- ja samalla maakuntasarjaan nousu.
Nimekkäimpiä urhellijoitamme ovat olleet N.Tuominen (8oom ja 1500 m), M.Saari (kolmiloikka), S.Ruohonen (pituus) ja M.Peltonen (100m).  JOkaisen tulokset jäivät tipan verran A-luokan vaatimusten alapuolelle.

Seuraottelurintamalta kuuluu pelkkää hyvää, sillä kaikki neljä käymäämme otetelua päättyivät Perniön Urheilijain voitoksi.  Pesäpalloilussa oli seurallamme vain ylksi joukkue tulessa, mutta sen menestys oli sitäkin suurempi.  Kauden tuloksen aoli piirin mestaruus välisarajassa ja samalla nousu ensi kaudeksi välisarjaan. Joukkueemme on varsin nuorekas, useita seuran omia vielä juniorien kirjoissa olevia omia kasvatteja on peluutettu joukkueessa ja nåin voimme luottavaisin mielin sutuatua tulevaan kauteen.

Shell-huoltoasema
otettiin käyttöön Perniön kirkolla perjantaina tk.6. p:nä, jolloin huoltoasema aloitti toimintansa, uusin rakennuksin ja ajanmukaisin laittein.
Perniössä otettu Shell-huoltoasema on Turun piirissä järjestyksessä 57:s. Toiminimi Huoltoasema ja kahvio Sakari Hellberg & kumpp . oli kutsunut runsaan vierasjoukon tähän avajaistilaisuuteen.
Jo aamuvarhain kävivät Perniön taksiautoilijat esittämässä onnittelunsa.
Nyt avattu huoltoasema sijaitsee erittäin edullisella paikalla Salon-Tammisaaren- ja Perniön-Kemiön  teitten risteyksessä.  Se on arkkitehti Heikki Sirenin laatimien Shell-huoltoasemien tyyppipiirustusten mukainen.

Ensimmäiseen kerrokseen on sijoitettu jakelu, myynti ja ajanmukaiset, läpiajettavat huoltohallit, joita on kaksi.  Toinen on pesuhalli, toinen varsinainen huoltohalli 12-metrisine rasvakuiluineen, ajanmukaisine huoltovälineneen ja öljynkokoojineen.

Huol.toaseman ja Tammisaaren tien väliin jäävään männikköön on tarkoitus järjestää ulkoilmakahvila ensi kesäksi, jolloin turisteilla on tilaisuus nauttia välipalaa kauniin luonnon keskellä sillä aikaam kun heidän autoaan huolletaan. Ympäri vuoden on avoinna ajanmukainen kahvio.  Mainittakoon että vihkiäisiltana paloivat uuden huoltoaseman edustalla Shell-kaasuliekit juhlan kunniaksi.

(Jutut 12.11.1964 lehdestä)

Jaa artikkeli: