Skip to main content

Matti ja Teppo ovat Melassuonmäen menestyjät

Teppo tutustuu kameraan, Matti seurailee takaa Minna Paanasen helmoissa. Oikealle säntää päivähoidossa ollut Cooper.Tämän jutun voisi aloittaa vitsailemalla, että harvoinpa sitä saa haukut Matilta ja Tepolta.
Turkulaiset iskelmäveljekset eivät nyt ole asialla vaan kaksi koiraa, jotka ottavat vieraan vastaan Tammitiellä terävästi haukahdellen. 
–Teppo etenkin on sellainen kaikkien kaveri kyllä, myhäilee Minna Paananen. 

Tepon koko kennelnimi on Zabadou´s Mr.Milkshake ja Matin Zabadou´s JarJar Binks. Syy, miksi kaksikkoa ollaan tervehtimässä, löytyy ruokapöydältä:  koirakaksikon ansioluettelo hädin tuskin mahtuu A4-arkille.  Kaksikosta menestyneempi on Teppo, joka on yksistään tänä vuonna tullut palkituksi Viron muotovaliona, Viron juniorimuotovaliona, Tallinn Junior Winnerinä, Latvian muotovalioan, Azerbaidzanin muotovaliona, grand muotovaliona ja kennelmuotovaliona sekä saavuttanut samat tittelit ja muotovalion kunniakirjan myös Montenegrossa ja Serbiassa. 

Matti ja Teppo ovat havannankoiria, Matti syntynyt vuonna 2016 ja Teppo vuonna 2017. 
–Kun meiltä edellinen koira jouduttiin lopettamaan, sanoin että ei koskaan enää koiraa. Purimme koira-aidat ja kaikki. Sitten lähdimme ihan vaan katsomaan näitä pentuja kasvattajan luo, kertaa Paananen, ja kuulija jo arvaa, miten reissussa kävi.
Puhelimesta löytyy kuvia kaksikosta pentuiässä, eikä enää tarvitse ihmetellä, miksi Minna Paanasen ja tytär Miian sydän suli.

Matti ja Teppo eivät ole Minna Paanasen omia, vaan ne omistaa edelleen kasvattaja, kuusjokelainen Hanna-Kaisa Helin.   Hän vastaa näyttelykäynneistä ja niihin liittyvistä järjestelyistä ja kulkee näyttelyt koirien kanssa, muun ajan ne asustavat Paanasilla.
–Ihan tavallista, hyvää koiranelämää, tiivistää Minna Paananen. 

Koko juttu 22.8.lehdessä

Jaa artikkeli: