Skip to main content

Matti Hakamäestä vuoden särkisalolainen

Matti Hakamäki sai vuoden särkisalolaisen kiertopalkinnon lisäksi myös pienemmän pytyn ihan omaksi.

Yrittäjä Matti Hakamäki on valittu tänään vuoden 2019 särkisalolaiseksi. Valinta julkistettiin Särkisalo-päivän yhteydessä Meripirtin pihamaalla. Pääasiassa maanrakennukseen keskittyvä Hakamäen yritys on kasvanut jo kuusi henkilöä työllistäväksi ja seitsemän konetta käsittäväksi firmaksi.
– Matti oli jo lapsena kiinnostunut koneista. Hänen on nähty kyntävän peltoa ensimmäistä kertaa jo kuusivuotiaana ja ensimmäisen traktorinsa hän osti jo 12-vuotiaana. Kaivinkonehommakin alkoi jo 14-vuotiaana. Siitä sitten koneiden määrä alkoi kasvaa, kertoi Meripirtin kerhon puheenjohtaja Seppo Willgren yrittäjän uran alusta. 

Hakamäen ansioksi luettiin myös lukuisten särkisalolaisnuorten työllistäminen. Kaksi työllistetyistä on ehtinyt jo perustaa oman yrityksen. 
­– Naapuriyrittäjien kanssa vaihdetaan myös koneita ja miehiä, jos koneita tai työvoimaa toisilta puuttuu. Matissa asuu auttamisen ilo, tähdensi Willgren puheessaan. 
Särkisalon Urheilijat julkisti vuoden parhaat särkisalolaisurheilijat niin ikään Särkisalo-päivänä. Vuoden tyttöurheilijaksi valittiin Gabrielle Burgess ja poikaurheilijaksi Niko Tuominen, molemmat sählyn pelaajia.

Jaa artikkeli: