Skip to main content

Mathildedalin onnellisuudella hurmataan maailmaa

Visit Finlandin Rent a Finn -kampanja tekee perjantaina Mathildedahlin kylästä live-lähetystä maailmalle. Juontaja Sampo Marjomaa tutustuu muun muassa Ruukin Kehräämön alpakoihin.

Visit Finlandin Rent a Finn -kampanja on tänä keväänä toteutettu niin kuin moni muukin tapahtuma, virtuaalisesti. Kotisohvan pohjalta matkailijat ympäri maailmaa ovat päässeet katsomaan suomalaista luonnonläheistä elämäntapaa etäyhteyksien avulla. Kampanjan teemoja ovat ruoka, rentoutuminen, aktiivisuus, ajanvietto ja onnellisuus. Jokaiseen teemaan katsojat opastaa suomalainen onnellisuusopas noin tunnin pituisessa live-lähetyksessä Visit Finlandin Facebook- ja YouTube -kanavilla. Aikaisemmissa lähetyksissä on seurattu saunan lämmittämistä, saunomista, purjehtimista, villiyrttien keräämistä sekä suomalaisen ruuan valmistamista.

Seuraavan lähetyksen teemana on onnellisuus ja se tehdään Mathildedahlista perjantaina. Live-lähetyksen juontaa televisiosta tuttu Sampo Marjomaa, joka seikkailee tunnin lähetyksessä kylän ytimessä. Marjomaa jututtaa muun muassa Siiri Nordinia suomalaisesta kahvikulttuurista ja Matildankartanon emäntää Elina Rantamäkeä leipomisesta. Lähetyksen aikana tutustutaan myös Ruukin Kehräämön alpakoihin Sini Honkalan johdolla ja Kaarnalaivan perustajan Kai Heiskarin kanssa suomalaisiin puukäsitöihin.

Rent a Finn live Mathildedahlin kylästä perjantaina 12.6. klo 17 Facebookissa ja Rent a Finn -sivustolla.

 

Jaa artikkeli: