Skip to main content

Mannekiiniesitys
muodostunee erääksi kohokohdaksi Perniön Urheilijain “iltapäivätempauksessa” ensi sunnuntaina Perniön yhteiskoulun juhlasalissa.
Tulimme asiasta vakuuttukeeksi tiedusteltuamme asiaa lähemmin Raumatar- liikkeen johtajalta, rouva Ester Vaarkiveltä, joka kertoi asiasta seuraavaa:
– Esiinnymme kuuden mannekiinin voimalla, mukana mm. tämän vuoden miss Rauma Pirjo Johansson. Muotinäytöksemme käsittää joukon omia valmisteitamme.

Näytöksessämme puvuista useimmin esiintyvistä kankaista mainittakoon erilaiset pellavasekoitteet, samoin shetland ja villa ja teryleeni. Teryleenissäö on mukana tänä keväänä kaikki pastellivärin mutta myös joukossa esiintyy kirkkaita värejä.

Mitä erilaisemmat hienot pukuluomukset on nyt puettu kuuden raumalaisen mannekiinin ylle, väriloistetta ei siis tule puuttumaan. Ja kun vielä ensi sunnuntain näytöstä täydentää salolaisen Muoti Te-Kun herkulliset hattuluomukset, niin suuri yleisö saa olla haltioissaan.

Perniön Metsähoitoyhdistyksen
vuosikokoukset pidettiin seurojentalossa. Kokousten jälkeen oli metsätalousaiheinen esitelmätilaisuus jossa puhuivat metsänhoitajat Kaimo Hakanen ja Veikko Maunula.
Viime vuonna leinattiin tukkipuita 21 000 runkoa eli n. 230 000 jm3, ainespinotavaraa 8000 pm3 ja polttopuuta 14000 pm3.

ILMOITUKSIA

Tilatkaa ajoissa meiltä
SÄLEKAIHTIMET ennen kuin aurinko haalistaa verhonne
Perniön Rauta Oy

Hedelmänviljelyskurssit
järjestää Hedelmänviljelijäin Yhdistys yhdessä Perniön maamiesseuran kanssa huhtik. 12- 14. pnä Perniön seurojentalossa. Niillä toimivat luennoitsijoina maist. P. Köppä ja horton. R. Achrén. Kurssit ovat kaikille asianharrastajille vapaat. Lähemmin t.l. uutisosastossa
Järjestäjät

Tule-näe-nauti

Iltapäivätempaus Perniön yhteiskoulun juhlasalissa ensi sunnuntaina 8.4. 62 klo 14.00.
Ohjelmassa mm.
Torvisoittoa – Perniön VPK:n poikasoittokunta
Laatikkokilpailu – toim. Niilo Tarvajärvi
Mannekiiniesity – Puvut Raumatar. Kevätmuotia, 6 mannekiinia, Raumalta mukana mm. miss Rauma neiti Pirjo Johansson.
Musiikkia – Trio Nyhanne
Ravintola
Arvontaa
Tilaisuuden speaker – Niilo Tarvajärvi
Iloisiin näkemisiin, toivoo tilaisuuden isäntä Perniön Urheilijat ry.

 

Jutut poimittu 5.4.1962 ilmestyneestä lehdestä

Jaa artikkeli: