Skip to main content

Mallorcan turnaus vaihtui tuttuun nurmeen

Pelipaidat Mallorcan-turnausta varten ovat valmiina. Heli Sarparanta esittelee Johanna Mussaaren paitaa.Perniön nurmikenttä oli maanantaina ensi kertaa tänä keväänä tosikäytössä.
Korona viivytti paikallisen jalkapallokauden alkua, mutta tästä viikosta lähtien harjoituksia käynnistellään ja kauden alkukin häämöttää näkyvissä.

Keskeistä on se, miten Palloliitto ohjeistaa.
–Sitä on saanut tiukasti seurata ja pienimpien osalta ei ole vielä tietoa siitä, miten esimerkiksi turvavälit saadaan pidettyä, toteaa PeU:n jalkapallojaoston puheenjohtaja Pasi Karjunen. .

Ensimmäisen sarjaottelun pelaa T12-joukkue jo kesäkuun kahdeksantena päivänä. Karjunen myöntää, että liikaa harjoitusaikaa ei väliin jää.

Naisten joukkue aloitti maanantain treenit vähintään pilke silmäkulmassa: voiko säärisuojatkin jättää pukematta, kun Palloliiton ohjeistus nimenomaisesti kieltää lähikontaktit.
–Palo pelaamaan on ollut kova, mutta aikuisina ymmärrämme mistä on kyse ja olemme malttaneet mielemme, miettii Johanna Lindegren.

Palo on paitsi pelaamaan, myös porukkaa tapaamaan. Kaisa Villa muistuttaa, että joukkueen seura on vähintään yhtä iso asia kuin itse pelaaminen.

Jotain suurta jää naisten joukkueelta tänä keväänä väliin; FC PMS:n tarkoituksena oli osallistua amatöörien MM-turnaukseen Mallorcalla. Varat oli kerätty, pelipaidat teetetty, mutta korona pisti suunnitelmat uusiksi. Katse oli maanantaina jo ensi kevään turnauksessa.

 

Koko juttu 20.5. lehdessä. 

 

Jaa artikkeli: