Skip to main content

Maamiesseuran retkeily Tanskaan

Kuten t.l:n ilmoituksessa mainitaan, järjestää Perniön maamiesseura yhdessä Salon Matkatoimiston kanssa retkeilyn Tanskaan 30.6.-8.7. Matka aloitetaan 30.6. aamulla Pekka Laineen turistibussilla kauniin Turun saariston kautta Korppooseen, jossa autolautalla yli meren Ruotsiin. Matka jatkuu maanteitse Tukholmaan, jonka nähtävyyksiä katsellaan ja jossa yövytään sekä sieltä läpi viljavan ja kauniin etelä-Ruotsin Köpenhaminaan.
Tanskassa retkeillään kolmena päivänä suurten saarien parhailla maatalousalueilla sekä Köpenhaminassa. Bellahöin maatalousnäyttelyssä. Oppaana ja tulkkina Tanskassa toimii tunnettu Tanskan maatalouden tuntija, talousneuvos K.J. Kiviniemi.
Matka voidaan Perniön maamiesseuran osalta järjestää vain jos vähintään 10 osanottajaa ilmottautuu. Osanottomaksu retkelle on 18.000:-, josta retkikunta saa huomatavan alennuksen. Maksuun sisältyy telttamajoitus ja matka. Huopa ja tyyny on otettava mukaan. Hotellimajoitus voidaan myös järjestää sitä haluaville eri maksusta.
Sitovat ilmoittautumiset retkelle pyydetään tekemään Perniön osuuskassaan lauantaihin 27.6. klo14 mennessä, maksamalla samalla osanottomaksu. Salon matkatoimisto avustaa valuutan hankkimisessa, mikä on toimitettava maanantain kuluessa.
Lähempiä tietoja matkasta antavat agr. J. Mussaari, Perniön Osuuskassa sekä sunnuntaista lähtien neuvoja Lahtinen.

Jaa artikkeli: