Skip to main content

Maalaismarkkinoille tulossa yli 20 myyjää

Irmeli Nurminen myi lammastuotteitaan viime kesän Maalaismarkkinoilla. Hän on tulossa paikalle myös tulevana lauantaina.

Perniö ei jää ilman perinteistä kesätapahtumaa edes poikkeusvuonna. Osuuskunta Pro Perniön järjestämät Maalaismarkkinat täyttävät kunnantalon ympäristön tulevana lauantaina jo viidennen kerran. Samaan aikaan Marketpojat Oy tuo pubinsa viime vuoden tapaan samoille kulmille. Yritys järjestää myös beach volley –turnauksen ja illansuussa konsertin, jossa esiintyy Wire.

– Meillä on yli 20 myyjää. Osa on Perniöstä, mutta myös Salon ja Turun ympäristöstä. Suurin osa on tuottajia ja käsityöläisiä, kertoo myyjät Maalaismarkkinoille hankkinut Susanna Manelius.

Laurin Markkinoiden puuttuminen on otettu huomioon myös Maalaismarkkinoilla.

– Ajattelin, että lapsille pitäisi myös olla jotain, ja niinpä hankin tänne lakritsinmyyjän Salosta. Myös sisustustavaraa ja kosmetiikkaa on tarjolla, niitä ei yleensä meidän tapahtumassa ole ollut, jatkaa Manelius.

Osuuskunnan hallituksen puheenjohtaja Timo Korpinen haluaa Maalaismarkkinoille tulevan yleisön muistavan kaikesta huolimatta turvavälit.

– Ettei ahtauduttaisi joukolla pienoismallin ääreen ja kahvilaan sekä myyntikojuille ihan vieri viereen. Väkemme muistuttaa tästä myös tapahtumapäivänä, mutta kaikkialle ei voi ehtiä, myöntää Korpinen.

Jaa artikkeli: