Skip to main content

Liikuntatilojen käytössä tieto ei ole kulkenut toivotusti

Liikunnan salivuorojen käyttö eivät ole sujuneet ilman ongelmia uudessa Salossa. Kehitysvammaisten salibandyä pelaava ryhmä on jäänyt useamman kerran Perniön lukion salin ulkopuolelle, koska rakennuksen ovet ovat olleet lukossa.
Viimeksi niin tapahtui toissa viikon maanantaina.
– Ajateltiin tässä, että antaa olla, jos tämä niin vaikeaa on. Jo viime keväänä teimme turhia reissuja, sanoo Seppo Holappa Juhalan pientilakodista.
Perniön-Särkisalon kehitysvammaisten tuki peruutti lopulta salivuoron pettyneenä epävarmuuteen.

Salon liikuntatoimen uudessa organisaatiossa tieto ei kulje niin kuin pitäisi. Tämän myöntää myös koulujen liikuntasalien varauksista vastaava Marko Mäkinen.
– Olen todella pahoillani. Näin ei saisi päästä tapahtumaan. Tiedonkulku vain on ollut valitettavan huonoa, myöntää Mäkinen.
Perniössä yhteiskoulun, lukion ja kirkonkylän koulun ovien aukaisu ja sulkeminen kuuluu nykyisin liikuntahallin hoitajille.
Mäkinen kertoo tiedottaneensa asiasta heille, mutta unohduksia on päässyt sattumaan.
Perniön kohteissa ei ole käytössä Salon monissa muissa kohteissa ryhmien vetäjille myönnettävää kulunvalvontatunnistinta. Monessa paikassa ryhmien vetäjät pääsevät sisälle omalla sähköisellä avaimellaan.
– Tuskin tätä kukaan tahallaan tekee, mutta paljon kehitettävää löytyy. . Mielestäni ryhmien pitäisi päästä sisään ilman ulkopuolista ovenaukaisijaa. Uudet järjestelmät maksavat, mutta niin maksaa myös päivittäin tehtävät autokierrokset ovien avaamiseksi ja sulkemiseksi.
Joskus taas on tapahtunut niin, että koulujen omista tilaisuuksista ei ole muistettu ilmoittaa liikuntatoimeen.

Jaa artikkeli: