Skip to main content

Lääkkeet leteissä

Tervepä terve. Toimituksen koillissohvan viikko-oikaisut tehdään tässä seuraavaksi.
***
Pieni uskon palautuminen ei ole joskus kiinni kuin siitä, että on oikeaan aikaan oikeassa paikassa.
Jos Cheekin lippujen tai ilmaisten ämpärien jonottaminen onkin masentanut, niin onpa tungeksintaa toisaallakin.

Hiljan kävin eräässä maakunnan kirjastossa, missä tavan mukaan palautetut kirjat ladotaan kärryyn ja virkailija sitten lykkii kirjat kärryllä takaisin oikeaan hyllyyn. Ja kas; kun kärry lykättiin tiskin takaa matkalle kohti hyllyjä, sen luo suorastaan riensi useampiakin lukuhaluisia mehukkaiden uutuuksien toivossa.
Tästä opimme, että hyväkin tavara voi olla jonotettua.
***
Ei sillä, ettei ämpäreillekin olisi käyttöä. Tällä haavaa osan sienistä vei kuivuus, mutta omenaa on vielä puissa.
Vanha sananlasku väittää omenan päivässä pitävän lääkärin loitolla, mutta tosiasia on, että väkijuomien ja valkosipulin yhdistelmä sen tekee. Loitolla pysyvät myös läheisemmät tuttavat.

Koilliskulmassa kehitelty pärskeindeksi kertoo, että tautiaaltoja on nousemassa; parhaillaan taitaa moneen koriin sujahtaa jo flunssarohtoja inkivääristä yrttiteehen. Tiettävästi jokunen täishampoopullokin on maakunnassa vaihtanut omistajaa ja musiikin ystäviä kirveltää. Klamydiaa on taas kohta levykaupoissa, kertoivat viihdeuutiset nimittäin.

Punkista ei enempää kuin että oireensa siitäkin. Joko kuulovaurio tai borrelioosi. Nuhaiselle parhaat itsehoito-ohjeet antaa leppoisampi musiikki eli euroviisukokoelma. Toipumisen alkuun pääsee, jos Kojoa kuunnellen nukkuu pommiin ja sen jälkeen Mårtensonia mukaillen viettää päivän laiskotellen. Lääkepuolta täydentää Anneli Saariston unohtumaton kisakappale La Dolce Multivita.
***
Heip.

aku.poutanen
@pernionseudunlehti.fi

Jaa artikkeli: