Skip to main content

Korona ja kaamoskin unohtuivat hetkeksi

Saiquan Jamisen on matkalla korinteosta  alaspäin, Raholan tuttu kiusanhenki Lauri Tiainen (edessä) jonnekin muulalle.

PeU-Basketin sunnuntainen kotiottelu tamperelaista Raholan Pyrkivää vastaan oli kolmannelle jaksolle asti tasaista hyvää koripalloa. Kotijoukkue oli aika ajoin toistakymmentä pistettä takamatkalla, mutta kolmannessa jaksossa näkyi muutoksen merkkejä ja neljännessä jaksossa kotijoukkue ylsi parikin kertaa tasapisteisiin tamperelaisten kanssa ja valmiina tekemään voittokorin. Korit tekivät kuitenkin Pyrkivän pelaajat ja voitto matkasi entiseen Pirkkalan kylään 72-75 (17-18, 12-23, 23-19, 20-15).

Tiukka tilanne päätösjaksolla herätti maskikauden yleisön väkevään  kannustukseen. Puoletkin normaaliajan yleisöstä sai kaiteet helisemään. Ihan selvästi korona ja kaamoskin unohtuivat hetkeksi.

Saiquan Jamison oli  perniöläisten paras, Leevi Taimela oli liki yhtä hyvässä vauhdissa, vain neljä tehtyä pistettä vähemmän.

Raholan pelissä pelattiin sovittuja kuvioita ehkä hiukan perniöläisiä kovemmalla vauhdilla, mutta hienoja ja melkein hauskoja yksilösuorituksia, kuten Saiquan Jamison kolmannella jaksolla.

Jamison sai harhasyötöstä pallon käsiinsä laidassa ja näytti sekunnin osan miettivän, mitä sillä tekisi. Ratkaisu oli pari pistettä.

Niko Huoponen päätti samoin kuin sai pallon vastustajan päädyssä. Laitaa  pitkin kentän päähän ja kaksi pistettä.

PeU:n pisteet: Saiquan Jamisen 24, Leevi Taimela 20, Saku Ahonen 5, Taneli Lindström 8, Patrik Poutiainen 8, Niko Huoponen 5 ja Tuukka Ahonen 2.

PussiHukka Juniorit ovat sarjan kärjessä yhdellä tappiolla, PeU-Basket on yhdeksäs ja sunnuntain vastustaja Pyrkivä kuudentena.