Skip to main content

Kolmas kerta pisteittä

Jyväskylän Weikkojen Veikko Niskanen ylittää juuri PeU-Basketin Saku Ahosen.

Peu-Basket ei saanut vieläkään palloa koriin useammin kuin vastustaja. Lauantain kotiottelu Jyväskylän Weikkoja vastaan päättyi vieraiden 73-101 voittoon (24-24, 18-28, 18-24). Tappio oli perniöläisten kolmas perättäinen.

Lauantain ottelu meni ensimmäisen jakson tasatahtiin, mutta toisen jakson alussa vieraat olivat äkkiä viidentoista pisteen johdossa. Valmentaja Samu Kaaresvirta ”hukkasi” tussitaulunsakin välillä, mutta vaikutus oli hetkellinen. Perniöläisten heitot jäivät korirenkaaseen pyörimään ja pallo putosi väärälle puolelle. Weikkojen valtti oli hyvä vauhti  ja peräti 16 kolmosta.

PeU-Basketin pisteet: Saku Ahonen3, Akusti Aaltonen 2, Taneli Lindström 6, Saiquan Jamison 19, Leevi Taimela 12, Juhana Melkkilä 2, Patrik Poutiainen 3, Timo Niitynperä 3, Timur Emaldynov 5, Tuukka Aaltonen 12, Jussi Savolainen 6.

Korona on sotkenut myös koripallon otteluohjelman. Jyväskylän joukkue matkasi suoraan Turkuun Divisioona A:n otteluun. PeU Basket pelaa seuraavaksi sunnuntaina Espoossa Westsidea vastaan. Ensi viikonloppuna koripallon ystäviä hemmoteltaisiin kahdella kotiottelulla, ensin Pyrintö Akatemia vastaan ja sunnuntaina Lappeenrannan Namikaa.

PeU-Basket on sarjataulukossa sijalla 11 tasapisteissä Karkkilan, Team Pajulahden ja Pyrintö Akatemian kanssa. Sarjaa johtaa Forssan Koripojat.

Runkosarja jatkuu maaliskuun loppuun, paljon ehtii vielä tapahtumaan.