Skip to main content

Bemarin ojaan ajanut varasti toisen auton, päälle huume-epäily

Musta kolhittu Bemari hylättiin Pääristentien päähän tiistaina.Helsinkiläismies sai aikaan poliisille sotkuisen vyyhden selviteltäväksi tiistaina aamulla.
Mies ajoi mustan, käyttökiellossa olevan ja väärillä kilvillä varustetun BMW:n ojaan Perniön asemalla. Hän hylkäsi bemarin  ja otti läheiseltä työmaalta luvatta käyttöön erään työntekijän auton.  Hän ajoi sillä St1:lle ja yritti autosta löytämästään lompakosta ottamallaan kortilla maksaa ostoksiaan. Korttimaksu ei onnistunut joten mies joutui käyttämään lompakossa ollutta käteistä rahaa. Hän palasi kohta takaisin BMW:n luo, mistä poliisi hänet nappasi. Autosta löytyi muun muassa huumausaineeksi epäiltyä tavaraa.  Poliisi ei ota kantaa siihen, miten BMW on saatu liikkelle: Perniönseudun Lehden toimittajan käydessä auton luona sen virtalukossa oli ruuvimeisseli ja kojetaulusta oli revitty irti johtoja.
TIistaina varastettiin myös Automäkisen pihasta läheltä tapahtumapaikkaa samankaltainen tumma BMW, mutta sen yhteydestä tapahtumiin ei poliisilla vielä ole tietoa.

Jaa artikkeli: