Skip to main content

Kisko-Triathlonissa kisaa parisataa

Suomen vanhin yhtäjaksoinen triathlontapahtuma Kisko-Triathlon kisataan tulevana lauantaina jo 36. kertaa peräkkäin. Viime vuonna osallistujia oli kolmisensataa, nyt odotuksissa on vain noin kaksisataa kilpailijaa.
– Kisajärjestäjien keskinäinen kilpailu on kiristynyt. Kotimaisia triathlonkisoja samalle viikonlopulle on tullut lisää. Lisäksi Joroisten triathlonkisojen ajankohtaa on siirretty myöhemmäksi heinäkuun loppuun. Aiemmin se oli kaksi viikkoa Kisko-Triathlonin jälkeen, jolloin kisaamme pidettiin hyvänä valmistavana harjoituksena Joroisten kisaa ajatellen. Vielä muutama vuosi sitten maksimiosallistujamäärä 400 tuli täyteen, ja vapautuvia paikkoja saattoi jonottaakin useita kymmeniä ihmisiä. Sen vuoksi emme ole panostaneet mainontaan, mutta ensi vuonna niin pitää varmasti tehdä, toteaa Jouko Jokinen Kiskon Kiskojista. 
Reitit ovat samat kuin viime vuonnakin. Kirkkojärven rannasta läheltä kirkkoa aloitetaan uinnilla, sen jälkeen pyöräillään Salon suuntaan Kiskontietä ja lopuksi juostaan Uudenmaantietä kohti Aijalaa ja takaisin. 
Kilpailu alkaa lauantaina kello 12, ja pidemmän matkan voittajaa voi odotella maaliin reilun kahden tunnin kuluttua lähdöstä.

Jaa artikkeli: