Skip to main content

Tervepä terve.  
Toimituksen lounaiskulman viikkotilastot puhtaaksikirjoitetaan seuraavaksi.

***
Olympialaisiahan tässä on naureskeltu jo ennen niiden alkamista. Olosuhteet kisapaikassa eivät ole talvisimmat mahdolliset eikä varustustakaan lähtökohtaisesti ole juuri ollut.

Yrityksen puutteesta venäläisiä ei voi syyttää: ilmeisesti kunnossa alkavat olla jäähallit ja lumilajipaikatkin.  
Vaikka eihän tämä tavan sotshilaisille mitään tuo; paikat, joissa kisavieras saati tv-kamera eivät käy, pysyvät kai ennallaan.

Julkisivujen tekemisestä tuolla tietysti on kokemusta vanhastaan. Pikarakentamisesta tulee mieleen takavetoisen Ladan viimeinen malliuudistus, jossa jo vanhentuneen auton keulaa ehostettiin leuhkalla kromimaskilla.  Yhdestä kulmasta katsoen oli korskeaa ja länsimaista, muutama askel kävelemällä selvisi, että eihän tässä nyt paljon ollutkaan muuttunut.

***
Mutta eipä hutkita ennen kuin kisat ovat pulkassa. Kisoissa pulkassa ei ole kukaan, kelkkailijoillakin on muut vekottimet.  Kelkasta voi kyllä pudota kotisohvalla, jos selostus on huono.

Selostuksien ja lähetysten sopisi toimia, kun lähetykset tulevat suomalaisittain sopivaan aikaan.

Suorastaan virka-aikaan tulevien lähetysten povaan johtavan siihen, että kohta käytetään taas joukolla pois käyttämättömiä sairaslomia.

***
Lätkäjoukkuehan suomalaisia taitaa eniten kiinnostaa.  Jos asiat menevät putkeen, hakataan päävalmentajaa kannustavasti yläselkään.
Erkkaa lapaan, kutsuvat toimitusta tamperelaiset kiekkopiirit.

***
Paljonhan on työstä johtuvia sairauksia. Esimerkiksi kuorma-autoilijaa vaivaa vanhemmiten lavantauti ja vasemmistopoliitikkoa punatauti.
Sitten on tapaus tuhkarokko. Sellaistakin on jo sanottu, että siinäpä lisä tälle Sammattitautien listalle.
***
Heip.

aku.poutanen@pernionseudunlehti.fi

Jaa artikkeli: