Skip to main content

Kipinä iski sittenkin

PeU-Basketin sunnuntain ottelun paras Leevi Taimela ohittaa vastustajan parhaan pelaajan Steve Robinson, numero 3,  Jr:n.

PeU-Basketin miesten sunnuntainen kotiottelu äänekoskista Kipinä Basketia vastaan alkoi perniöläisittäin hyvällä otteella. Heti alkuun Niko Huoponen juhlisti syntymäpäiväänsä hienolla kolmosella. Muutenkin peli-intoa oli kasaantunut Säkylässä vietettyjen viikkojen aikana. Eivätkä muutkaan toimettomina olleet. Esimmäisellä jaksolla kolmen ja puolen minuutin kohdalla tilanne oli jo 14-4. Kotijoukkue jatkoi johdossa pelin viimeisille minuuteille, vaikka kolmannella jaksolla heittotarkkuus selvästi hävisi. Kun puolitoista minuuttia oli pelaamatta, PeU-Basket johti  86-84. Kipinä tuli tasoihin eivätkä kotijoukkueen tasoitusyritykset onnistuneet, sen sijaan Kipinän heitot onnistuivat. Asialla oli koko ottelun ajan perniöläisten harmina ollut pienikokoinen  ja erikoisen nopea Steve Robinson Jr. Myös  Robinsonin heitot upposivat ja pisteet lähtivät vieraille luvuin 89-92.

Perjantain ottelussa PeU otti sarjapisteet Pyrinnöltä Tampereella pistein 79-82.

PeU-Basketin pisteet: Aleksi Bragge 6, Saku Ahonen 14, Saiquan Jamison 17, Leevi Taimela 26, Niko Huoponen 12, Oskari Raute 5, Tuukka Ahonen 3, Jussi Savolainen 6.

Kipinä  Basket nousi voitollaan sarjataulukossa kolmanneksi, perniöläiset pitivät kuudennen paikkansa. Ensi viikoloppuna PeU-Basket pelaa lauantaina Jyväskylän Weikkoja vastaan ja sunnuntaina Ääneskosken Huimaa vastaan.  Weikot on sarjassa yhdestoista ja Huima kakkonen.
Näillä näkymin kyseessä on toistaiseksi viimeinen tuplapelien viikonloppu.  Päävalmentaja Samu Kaaresvirta toteaa, että valmentajan vinkkelistä tuplaotteluita jaksaa toki.
-Pelaaminen on kuitenkin se, miksi tätä tehdään. Siitä se tulee se rakkaus lajiin.