Skip to main content

Kiinteistökohtaista kuntotietoa ei Varhasta heru

Hyvinvointialue Varhalla on käytössään toista miljoonaa neliötä erilaisia toimitiloja. Omissa tiloissa on huoneistoneliöitä noin 390 000 ja vuokratiloissa noin 650 000. Bruttoneliöiden määrä on isompi.

Aluehallitus merkitsi selvityksen viime viikolla tiedokseen. Pohjana ovat kiinteistökatselmukset, joissa vielä rajattiin pois uusimmat ja pienimmät sekä pelastustoimen käytössä olevat kiinteistöt.

Purkukuntoisia kohteita löytyi Salon alueelta viisi, huonokuntoisia kaksitoista ja välttävään luokkaan arvioitiin salolaiskohteista viisitoista.
Siitä, mihin luokkiin eteläisen Salon kohteet on määritelty, ei ole tietoa.

Perniönseudun Lehti on ollut asiasta yhteydessä muun muassa kiinteistöpäällikköön puhelimitse ja sähköpostitse, lisäksi on jätetty tietopyyntö ja oltu yhteydessä useaan eri henkilöön hyvinvointialueen viestinnässä. Yhteydenottoihin ei toistaiseksi ole vastattu. Aluehallituksen jäsenille kiinteistökohtainen lista tiettävästi on esitelty.

Perustuslain mukaan viranomaisen asiakirjat ja muut tallenteet ovat julkisia, jollei niiden julkisuutta ole välttämättömien syiden vuoksi lailla erikseen rajoitettu.

Jaa artikkeli: