Skip to main content

Kesätyöt mielessä heti joululoman jälkeen

 

Otso Rokka pääsi ensimmäisenä marketpäällikkö Anssi Lahden haastatteluun.

Otetaan aluksi leikkaus noin 30 vuoden taakse. 1990-luvun puolivälin lukiolainen alkoi yleensä kai miettiä kesätöitä kevään korvalla.
Nyt on aivan toisin.
–Joululoman jälkeen kesätyöt olivat jo ensimmäistä kertaa mielessä, myöntää Perniön lukion opiskelija Otso Rokka.

Perniön yhteiskoulun ja lukion opinto-ohjaaja Markku Kaartinen toteaa aikataulun alkaneen muuttua, kun kesätöistä ilmoittelu ja niiden haku alkoi siirtyä verkkoon. Näin on, mutta miksi, sitä ei Kaartinenkaan osaa pitävästi selittää.

Maanantaina Perniön lukiossa ei saanut kesätöitä mielestään, vaikka olisi halunnutkin. Voisi sanoa, että mahdolliset työnantajat tulivat kerrankin melkein kotiovelta hakemaan. Töihin! -päivässä joukko paikallisia yrittäjiä esittäytyi ja haastatteli lukiolaisia ja perästä ehkä kuuluu.
–Tällä päivällä on meillekin valtava arvo, myönsi S-marketin marketpäällikkö Anssi Lahti.

Ensimmäisenä hänen piinapenkkiinsä istahti juuri Otso Rokka, joka pääsi vastaamaan muun muassa kysymykseen siitä, millaista on hänestä hyvä asiakaspalvelu ja mitä hän kesältä odottaa. Toiveissa oli työtä asiakaspalvelun parissa ja kaupassa muutenkin, tavaroiden hyllytyksestä alkaen.
Hyvä asiakaspalvelu on Rokan mielestä ihmisen huomioivaa, mutta ei tuputtavaa – ja sellaista, että siitä jää hyvä mieli ja asiakas tulee toistekin.

Koko juttu 1.2. painetussa ja digilehdessä!

Jaa artikkeli: