Skip to main content

Karhumäkeen nousee ensimmäinen talo

–Meillä oli vene Förbyssä ja sieltä tullessa vaimo sanoi, että ajetaan katsomaan, kertaa Ilkka Hänninen viime kesän tapahtumia   Karhumäkeen alkaa nousta ensimmäinen talo. Ilkka Hänninen (vas) neuvonpidossa Pohjolan Perustuksen yrittäjän Marko Tapion kanssa.
Tienposkessa ollut kyltti uudesta Karhumäen asuntoalueesta sai kiinnostuksen heräämään.
–Ajettiin ensin tuonne perälle ja sitten tultiin tähän. Päätimme saman tien, että jos tämä tontti on vapaa, muutamme tähän.
Uusi asuinpaikka oli valittu ja sen jälkeen on tapahtunut paljon. Vene on myyty, omakotitalo Salossa meni juuri kaupaksi ja unelmien tontilla ovat  perustustyöt käynnissä.

Jo Särkisalon kunnan liikkeelle pistämä Karhumäen asuntoalue on muuttumassa kaavakartasta paikaksi, jossa todella asutaan.
–Talopaketti tulee maaliskuun lopussa ja  meillä on kova tahto päästä syksyllä asumaan, kertoo Hänninen.
Perheen poika saisi aloittaa esikoulun omalla kylällä.

Ilkka Hänninen kehuu alueen varustusta ja kaavoitusta.
–Tämä on fiksusti tehty, tonttien väliin jää koskematonta aluetta ja varustus on valmiina, on vesi, viemäri, sähkö ja kuituverkko.

Katuvalojen hän uskoo syttyvän vasta, kun asukkaista on enemmän.
–Kauppa on lähellä ja toinen viiden kilometrin päässä ja koulu, mitä ei varmaan heti uhkaa  sulkeminen, jatkaa Hänninen kehumista.

Hänninen ihmettelee vähän Salon kaupungin nihkeää tonttimarkkinointia. Karhumäkeä ei ole erikseen tuotu esiin messuilla ja muilla areenoilla.

Hänninen arvelee, että alue möisi itse itsensä kun sen olemassaolosta kerrottaisiin.

Jaa artikkeli: