Skip to main content

Isä pelasti tyttärensä liekeistä

Kuukauden ikäisen pienokaisen pelasti isä palavasta rakennuksesta viime hetkessä Perniön Ylikulman meijerissä sattuneessa tulipalossa sunnuntaina. Perhe oli naapurissa kylässä tulipalon syttyessä ja vain kuukauden ikäinen tytär nukkui talossa.
Klo 16 aikaan huomasi ikkunastaan meijerin juustolan apulainen Veikko Hiitola Perniön Ylikulman meijerin omistaman asuinrakennuksen, jossa asui isännöitsijä Aulis Saarimaa perheineen, olevan liekkien vallassa.
Paikalle hälytettiin Perniön, Salon, Muurlan ja Teijon VPK-palokunnat. Niiden saapuessa löivät liekit ulos useista ikkunoista ja palokuntien ponnisteluista huolimatta rakennusta ei voitu pelastaa.
Muu perhe oli samassa pihassa asuvan naapurin luona. Myös täältä käsin oli palo huomattu ja naapurit vieraineen riensivät paikalle. Isännöitsijä Saarimaa sai ikkunan kautta pelastettua lapsensa savun täyttämästä huoneesta.
Lapsi kuljetettiin heti Perniön sairaalaan, jossa hänen todettiin selviytyneen tulipalosta vammoitta. Tulen irtipääsyn syytä ei tunneta eikä myöskään vielä tiedetä vahinkojen suuruutta.

Jaa artikkeli: