Skip to main content

Loydin huipputehot siivittivät PeU-Basketin voittoon finaaliavauksessa

PeU-Basketin puolustus piti Hyvinkäällä. Arkistokuva.

PeU-Basketin miesten liito jatkuu.  1-divisioona B:n loppuottelut Hyvinkään Pontevaa vastaan alkoivat keskiviikkona, ja PeU aloitti vakuuttavasti voittamalla ottelun 74-85.   Perniöläisvoiton rungon muurasi William Loyd, joka teki joukkueensa pisteistä 46.  Kaksi ensimmäistä erää menivät hienokseltaan hyvinkääläisjohdossa, mutta PeU kiilasi ohi kolmannessa viemällä sen pistein 8–20. Kun vielä neljäskin merkittiin PeU:lle 22-28, on koko sarjan voitto katkolla PeU:lle kotihallissa lauantaina.

–Yhtenäinen tekeminen on avain voittoon. Meillä on hyökkäyskuviot kunnossa ja jokaisella pelaajalla on rohkeus ratkaista tilanteita, kun saamme luotua hyviä paikkoja, Savolainen mietti ensimmäisen loppuottelun alla.

Vastaan asettuva Hyvinkään Ponteva tarjoaa Savolaisen mielestä astetta kovemman vastuksen kuin välierissä kaatunut PuHu.

-Vastustajan joukkue on todella yhtenäinen ja he pelaavat aggressiivisesti. Joukkueessa on paljon yksilötaitoa ja erityisesti muutama kärkipelaaja on sellainen, että meidän puolustuksemme täytyy olla hereillä.

Juttua  muokattu 20.4. klo 20.55.  Lisätty alkuun tieto ottelun tuloksesta pisteineen.

Jaa artikkeli: