Skip to main content

Harjoituksen ja Cokiksen voimin mitalikantaan Turussa

Osallistujat koolla: Tero Enroth, Sami Fredriksson, Mikko Kuiala, Kari Lehto, Tomi Grönberg, edessä Heli Hahle, Sirpa Valtonen, Taija Fredriksson ja Sari Hurme.

Tuleekohan tässä nyt annettua liikaa salatietoa vastustajalle, kun kuvaan otetaan mukaan keihäs, pallo ja kuula ja kuva vielä otetaan Perniön toimintakeskuksen nurmikolla.

Se selviää syksyllä, jolloin toimintakeskuksen väki aikoo kutsua Salosta väkeä urheilukisoihin.

Perniön toimintakeskuksen porukan kisakunto on sitä vastoin jo testattu: Turku Special Olympic Games 2024 -kisat käytiin viime viikolla hulppeasti Paavo Nurmen stadionilla.

Perniöstä oli mukana yhdeksän kilpailijan edustus ja mitaleita oli tiistaina nähtävänä kahdessa kaulassa:  Tero Enrothin kaulassa oli keihäshopeaa ja Heli Hahleen kaulassa hopeaa pituushypystä.   Linnea Jokela menestyi juoksussa, mutta hän oli tiistaina poissa. Loppuviikosta oman mitalinsa saanee vielä Mikko Kuivala, jonka lajit olivat keihäs ja kuula ja kaarilla mittaa.

–Kerrostalot siinä ympärillä olivat vaarassa, letkauttaa ohjaaja Minna Nieminen.

Kuten todettua:  toimintakeskuksesta löytyvät välineet ja harjoitella voi vaikka takapihalla.  Tosiasiassa harjoituksia on käyty tekemässä Perniön urheilukentällä jo hyvissä ajoin.

–Kyllä meillä oli vahva tuntu, että Perniö voittaa, takaa Tero Enroth.

Lajikirjo perniöläisillä oli monipuolinen: joukossa oli heittäjiä, hyppääjiä ja juoksijoita.

Kari Lehto ja Tomi Grönberg harmittelevat vain kuumuutta, jota riitti vähän liikaa.  Nestettä ja suolaa tankattiin; Sirpa Valtonen paljastaa, että tasapainosta oli huolehdittu pizzan ja Coca-colan avulla.

Mitalikahvit juodaan Perniön torilla kesäkuussa.

Jaa artikkeli: