Skip to main content

Hallin lavalla kävijälle!

Kiitos hauskoista muistoista ja tutkimuksestasi: Tanssi ja liikunta. Muutama kysymys: Miksi et tanssittanut sitä sööttiä valkoisiin housuihin pukeutunutta naista, joka joutui sitten yksin jenkkaa tanssimaan? Hakihan hän sinuakin!! Eikö huoltojoukoissa olevaa tytärtä saanut tanssittaa? Olisi askelmittarisi käynyt huonosti, jos Piikkiön tyttöä ei olisi tullut lavalle.
Muistatko ”pornojenkan” 40-50 –lukujen vaihteesta? Sitä ei tosin paljon yleisillä paikoilla tanssittu, mutta muistan nähneeni sitä vielä 70-luvulla jossain Etelä-Hämeessä tanssittavan. Sitähän voi tanssia vaikka yksin tai rivissä, kuten ”kongaa”. Kongaahan joskus tanssittiin rivissä kirkonkylästä Ylönkylään.
Mutta asiaan. Jokaisella on kai oma mielipiteensä synnin ja tanssin yhteydestä, liittynee omiin haluihin ja mieltymyksiin ja suotakoon ne kullekin. Jokainen tulee uskollaan autuaaksi. Jos olet seurannut TV1:n ohjelmaa Virrestä viisi, siinä hienosti yhdistetään virsimusiikki, laulu ja tanssi – tuskin kukaan sitä kovin synnillisenä ohjelmana pitää.
Siitä liikunnasta: Olisiko mieltä, jos löisimme pienen vedon ensi kesänä Hallilla, saammeko 20.000 askelta kasaan.

Ensi kesää odotellen,
sivullisena mukana ollut sinipukuinen
Tuulikki.
Jaa artikkeli: