Skip to main content

Golfkentällä pidettiin taukoa vain tammikuu

Mikko Tuominen keskittyy viimeiseen lyöntiin, Vesa Kujanpäällä ja Toni Flinkillä on jo aihetta hymyyn.– Kenttähän on paremmassa kunnossa kuin joskus marraskuussa kun on oikein satanut, kehui Vesa Kujanpää torstaina Meri-Teijo Golfin viheriöllä onnistuneen putin jälkeen.
Teijolla golfiin ei tullut kuin tammikuun ajan taukoa, torstaina Kujanpää kiersi jo kenttää yhdessä Mikko Tuomisen ja Toni Flinkin kanssa.
– On tämäkin, että birdieputki helmikuussa, myhäilivät miehet.

Pieniä reunaehtoja helmikuussa pelaamiselle vielä on; esimerkiksi metsän varjossa oleville väylille ei vielä passaa mennä.
–  Mietin, että kun on vapaapäivä niin saa nukkua pitkään. Sitten tuli tieto, että kenttä on auki ja jo puoli seitsemän aikaan aloin odottaa, että koska pääsisi lähtemään golfia pelaamaan, heitti Tuominen.
– Kai tämä on jotenkin sairauteen verrattavaa käytöstä, nauroi Kujanpää.

Kolea sää ei kiusannut.
– Saman verran sitä saa olla joskus kesällä päällä, Flink muistutti.

Seudun kentistä Salon kenttä aukesi samoin torstaina, lisäksi pelaajien mukaan ainakin Västanfjärdin Bjärkåsin kenttä on auki. Teijolta tuttuun tapaan rinnakkain oli kaksi lajia; kun kentällä pelattiin golfia, oli myös vieressä laskettelurinteellä täysi tohina päällä.

Jaa artikkeli: